L'EMD defensarà davant els veïns que l'avinguda Baixador no serà una via ràpida


Temes relacionats

L'Ajuntament assegura que l'avinguda de Baixador no serà una via ràpida (17/jun/13)


  • Comparteix:

Avinguda de Baixador de Valldoreix

Avinguda de Baixador de Valldoreix

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, vol reunir-se amb la cinquantena de famílies de l'avinguda de Baixador per reiterar que el projecte d'urbanització no serà una via ràpida per enllaçar amb la B-30 tal com, diu, apunten la uaSC i GxV. Puig vol aprofitar aquesta trobada per exposar la proposta d'urbanització de l'EMD consistent en un vial amb dos carrils integrats amb la zona de vianants i aparcament.

Una vegada enllestit el soterrament de l'alta tensió, un dels projectes que Valldoreix té en l'horitzó és la urbanització de l'avinguda de Baixador. Una via que, amb la nova delimitació territorial, ara pertany en la seva totalitat a Valldoreix.

La urbanització de l'avinguda es finançarà amb contribucions especials amb una aportació del 80% per part dels veïns i del 20% a càrrec de l'EMD. No obstant això, el president de l'EMD, Josep Puig, ha explicat que el repartiment del finançament és negociable amb els veïns.

Un tema que Puig vol tractar en una reunió amb les 50 famílies que estan inquietes, assegura, per les 'veus' que apunten que els treballs convertiran l'avinguda en una via ràpida d'accés a la B-30. Veus com les de la uaSC i GxV que volen 'erosionar', afirma, el treball de l'equip de govern.

Josep Puig

L'oposició s'agafa a aquest argument per fer-nos mal i generar polèmica. És l'estil d'aquesta gent.


La transformació de l'avinguda de Baixador està prevista dins el Pla de Mobilitat i no arrencarà en el que queda de mandat. Per davant està pendent, apunta Puig, convocar el concurs públic del projecte que l'EMD presentarà als veïns per recollir les seves opinions.

El Pla de Mobilitat atorga a l'avinguda de Baixador un nou pes dins el territori. L'avinguda tindrà dos carrils estrets per evitar l'excés de velocitat i espai per a vianants, i una zona d'aparcament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.