Villaseñor dóna per 'esgotat' el seu projecte en una carta als militants


Temes relacionats

Ferran Villaseñor renuncia a ser el candidat del PSC i deixa l'acta de regidor ( 9/gen/15)

NECat i Moviment Catalunya funden MES amb presència santcugatenca (30/nov/14)

Sant Cugat no tindrà candidatura conjunta de les esquerres (25/nov/14)


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor, en una imatge d'arxiu

Ferran Villaseñor, en una imatge d'arxiu

El fins ara portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, ha comunicat als militants de la formació que deixa l'acta de regidor i renuncia a ser l'alcadable socialista en una carta en la qual dóna per 'esgotat' el seu projecte polític. En aquest sentit, Villaseñor ha lamentat la impossibilitat de materialitzar un dels seus reptes: ampliar espais amb altres partits d'esquerra o incorporar al projecte socialista grups com Moviment d'Esquerres i Moviment Catalunya, de la qual forma part.

Segons la carta de comiat de Villaseñor, aquesta ampliació d'espais era una de les tres prioritats que s'havia marcat per representar l'agrupació. Davant la impossibilitat de complir amb aquest repte, Villaseñor, diu, s'ha quedat 'sense línies argumentals i ànims com a candidat i sense poder dirigir el projecte socialista', que considera necessari per a la ciutat.

A més, diu el dirigent socialista, el seu suport al dret a decidir i a la consulta no han estat en 'consonància' amb la direcció del partit i amb la majoria d'afiliats de l'agrupació local.

A banda de la carta, Villaseñor s'acomiadarà de la militància en una assemblea aquest divendres i renunciarà a l'acta de regidor al proper ple municipal, previst per dilluns 19 de gener. A partir d'aquí, el PSC haurà d'encetar els processos per substituir Villaseñor, davant els quals el representant socialista recorda que 'ningú és imprescindible i el consens és sempre millor que la confrontació'. En aquest sentit, Villaseñor reclama que 'la unitat, algun dia, torni a ser allò que aplegui els socialistes'.

D'aquesta manera, l'encara portaveu dels socialistes deixa enrere una etapa de la qual, diu, se sent orgullós, tot i la 'tristor' de la seva decisió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.