VOX es constitueix a Sant Cugat sota el lideratge d'Ignacio Garriga


  • Comparteix:

Ignacio Garriga serà el màxim responsable de VOX a Sant Cugat

Ignacio Garriga serà el màxim responsable de VOX a Sant Cugat

El partit VOX s'ha constituït oficialment a Sant Cugat i estarà liderat per Ignacio Garriga. La formació es presenta com una alternativa per als que volen que l'Ajuntament 'no parli només d'independència' i per als que se senten 'decebuts amb els partits nacionals'. Garriga, santcugatenc i odontòleg de professió, havia estat membre de les Noves Generacions i del PP a la ciutat.

Garriga assegura que VOX és una alternativa per a tots aquells ciutadans 'que no volen que l'Ajuntament parli només d'independència' i que apostin per un Ajuntament que 'es preocupi pels problemes reals de les persones de Sant Cugat'. L'equip de VOX a Sant Cugat reuneix Gabriel Falcón, José María Gómez, Enrique Riverola i l'expresidenta del PP, Ana María Torrijos.

Al novembre, la presidenta de VOX a Barcelona, la santcugatenca Ariadna Hernández, va avançar a Cugat.cat que la formació es presentaria a les eleccions municipals. Hernández, que en aquell moment no descartava presentar-se com a alcaldable, considerava que el partit podia tenir una bona resposta després d'aconseguir a Sant Cugat un dels millors resultats de la demarcació als comicis europeus. En aquelles eleccions VOX va ser l'onzena força al municipi amb 271 vots (0,82%).

Al desembre, VOX va presentar a Sant Cugat les seves polítiques a favor del dret a la vida. L'acte va ser interromput breument per una dotzena de joves d'Arran i el col·lectiu feminista Hora Bruixa, que han desplegat una pancarta favorable a l'avortament lliure i gratuït.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.