Els alcaldes de la demarcació de Terrassa sumaran esforços per potenciar l'Eix de la E-9


  • Comparteix:

Els alcaldes s'han reunit a la ciutat veïna de Rubí

Els alcaldes s'han reunit a la ciutat veïna de Rubí

Sant Cugat i la resta de municipis de la demarcació de Terrassa tiraran endavant un Pla Estratègic per desenvolupar les oportunitats econòmiques de l'anomenat Eix de la E-9. Així, aquests alcaldes aborden una iniciativa que ja va ser presentada per l'antic govern de la Generalitat amb la voluntat de crear sinergies entre els municipis amb la finalitat de disposar de millors serveis.

En una trobada celebrada a Rubí, els alcaldes de la demarcació de Terrassa han centrat les seves inquietuds en l'aprofitament dels seus recursos per donar un millor servei als ciutadans i en implementar el desenvolupament econòmic de les respectives ciutats.

Temes com la comarca pròpia que abandera Terrassa o l'increment d'agents de la policia estatal han quedats relegats a un segon terme, centrant-se en la creació d'un Pla Estratègic de desenvolupament de l'anomenat 'Eix de l'E-9'. La iniciativa vol explotar les potencialitats territorials i, sobretot, econòmiques de les ciutats que toquen aquest eix comprès entre Sant Cugat, Rubí, Terrassa i Manresa. Pere Navarro és l'alcalde de Terrassa:

Pere Navarro

Hem de treballar plegats i mirar quins són els instruments dels que disposem per tirar endavant aquest pla


I és que l'anterior govern de CiU va presentar un estudi sobre aquesta qüestió que, ara, els alcaldes de la demarcació de Terrassa tornen a posar sobre la taula. L'alcalde Lluís Recoder ha remarcat que aquesta era una assignatura pendent d'aquests ajuntaments, que ara pren forma:

Lluís Recoder

Aquesta és una qüestió que ens plantejàvem des de fa temps i que ara abordem


D'altra, Recoder ha dit que els alcaldes no han tractat temes de seguretat. Ho faran dimarts vinent amb una entrevista amb la consellera d'Interior, Montserrat Tura, en què abordaran com posar remei a la insuficient dotació dels agents de la policia estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.