Moviment d'Esquerres es presenta avui a Sant Cugat

Imatge d'arxiu de la primera presentació a Barcelona de MES / Foto: ACN

Política

Publicat el 27/gen/15 per Anna González

El nou partit Moviment d'Esquerres (MES), sorgit de la fusió de Moviment Catalunya i Nova Esquerra Catalana (NECat), es presenta aquest dimarts a Sant Cugat. La Casa de Cultura serŕ l'escenari d'aquesta presentació en societat, que arrencarŕ a dos quarts de vuit del vespre i tindrŕ la presčncia de l'excap del grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Barcelona Jordi Martí, de l'exalcaldessa de Roses, Magda Casamitjana, i de l'assessora cultural Gemma Sendra.

L'acte de presentació arriba després de la celebració aquest dissabte del seu congrés fundacional, on MES ha aprovat els seus eixos programŕtics, el codi čtic, els estatuts i s'ha elegit el consell polític.

La presentació també servirŕ com a assemblea per encarar la posada en marxa de l'agrupació local de MES. La formació neix amb la intenció d'estar presents a les eleccions municipals.

L'exdiputat de CpC Josep Maria Balcells moderarŕ l'acte, que també tindrŕ la presčncia dels santcugatencs Ŕlvar Roda, Jordi Angusto, Joan Gaya, Francesc Osan i Ferran Villaseńor. Tots ells formen part de MES i del seu consell.