Podem elegeix a través de votacions el model per presentar-se a les municipals


Temes relacionats

Antonio Roa és elegit secretari general de Podem a Sant Cugat ( 3/gen/15)


  • Comparteix:

Una assemblea de Podem

Una assemblea de Podem

Podem escollirà, a través d'un procés de votacions virtual, el model de candidatura per presentar-se a les eleccions municipals de Sant Cugat. A través de la web de la formació, els afiliats poden decidir aquest dilluns i dimarts si volen que el grup es presenti amb una plataforma ciutadana que inclogui altres associacions ciutadanes.

Més de 400 afiliats a Podem Sant Cugat poden escollir com volen que la formació es presenti a les eleccions municipals. El procés participatiu consisteix en una sola pregunta. Així, es demana si es vol que Podem es presenti juntament amb una plataforma ciutadana i de progrés als comicis. Aquesta plataforma es crearia en cas que la majoria dels participants es decantés per aquest model de candidatura per a les municipals.

Segons el secretari general de Podem a Sant Cugat, Antonio Roa, la formació encara no sap quines associacions integrarien aquesta plataforma. Roa ha explicat que, en cas que els afiliats escollissin aquesta opció electoral, es crearia un programa comú mitjançant un procés col·laboratiu elaborat per membres de la formació i la ciutadania. Pel que fa al futur alcaldable, el secretari general ha precisat que s'elegirà a través d'un procés de votació amb llistes obertes i ha apuntat que ell encara no sap si s'hi presentarà.

Roa també ha aclarit que Podem Sant Cugat no es presentarà finalment als comicis sota la marca Guanyem Sant Cugat. La votació, que es farà a través de Podemos.info, s'obre a les nou del matí d'aquest dilluns i es tancarà dimarts a les dotze de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.