ERC insta pares i mestres del Santa Isabel a desobeir la sentència del TSJC


Temes relacionats

El TSJC obliga l'escola Santa Isabel a fer el 25% de classes de P4 i 3r en castellà ( 5/feb/15)


  • Comparteix:

ERC vol que el Santa Isabel no acati la sentència del TSJC

ERC vol que el Santa Isabel no acati la sentència del TSJC

ERC anima la comunitat educativa de l'Escola Santa Isabel a no acatar la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que obliga el centre a impartir el 25% de les classes de P4 i 3r de primària en castellà. El partit interpreta aquesta resolució com un nou atac al model educatiu català i ofereix el seu suport a l'escola concertada.

Els republicans, en un comunicat, refermen la vigència del sistema d'immersió lingüística i rebutja la la sentència del TSJC que qualifica d''agressió' i 'atac al nostre país'. Per això, fa una crida a la comunitat educativa del centre a no fer cas del text i es posa al costat de l'escola a qui ofereix 'tot el suport'.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha emès una sentència que obliga l'escola Santa Isabel a impartir el 25% de les classes de P4 i 3r de primària en castellà arran de la denúncia d'una família que demana l'escolarització dels seus fills en aquesta llengua.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.