C's dóna suport als pares del Santa Isabel sol·licitants de l'escolarització en castellà


Temes relacionats

El TSJC obliga l'escola Santa Isabel a fer el 25% de classes de P4 i 3r en castellà ( 5/feb/15)


  • Comparteix:

Interior de l'escola Santa Isabel / Foto: Foto: Escola Santa Isabel

Interior de l'escola Santa Isabel / Foto: Foto: Escola Santa Isabel

C's ha manifestat el seu suport als pares de l'escola Santa Isabel que van elevar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) l'escolarització dels seus fills en castellà i que ara han rebut mandat favorable. El partit anima la resta de famílies 'que per por a coaccions no s'han posicionat' a sumar-s'hi i que es mantingui l'anonimat de la família denunciant.

L'alcaldable de Ciutadans, Aldo Ciprián, ha criticat que s'hagi de demanar a títol personal que es faci complir la llei i no sigui la mateixa norma la que 'defensi els ciutadans davant d'injustícies com aquesta'.

Aldo Ciprián

Ens sembla molt greu que s'hagi de demanar a títol personal que es compleixi la llei i que no sigui ella mateixa la que defensi els ciutadans davant d'aquesta injústicia.


Amb la decisió judicial l'escola Santa Isabel haurà d'impartir el 25% de les classes de P4 i 3r de primària en castellà arran de la denúncia d'una família que demana l'escolarització dels seus fills en aquesta llengua.

En un comunicat, C's ha demanat als partits que no 'coartin' els mestres, la responsabilitat dels quals és, segons la formació, 'complir la llei i no la voluntat partidista o electoral del partit de govern de torn'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.