La uaSC demana un recol·lector d'aigües pluvials al camí de Can Pagan


  • Comparteix:

Els dies de pluja intensa el camí de Can Pagan pateix inundacions / Foto: Cedida per la uaSC

Els dies de pluja intensa el camí de Can Pagan pateix inundacions / Foto: Cedida per la uaSC

La uaSC insta l'Ajuntament a instal·lar un recol·lector d'aigües pluvials al camí de Can Pagan per evitar les inundacions que s'hi formen els dies de pluja intensa. El partit veïnal, sense representació al ple, demana explicacions al consistori, que va arranjar aquesta via a l'estiu, quan es van millorar els accessos a l'escola de la Floresta.

El portaveu de la uaSC, Jaume Massanés, assegura que els veïns del barri li han fet arribar fotos denunciant la situació. En dies de pluja, l'aigua envaeix la calçada, dificultant el pas de cotxes i vianants que van cap a l'escola. Massanés reconeix sentir-se sorprès per l'error i espera que l'Ajuntament ho tingui en compte de cara al proper pavimentat de carrers de la Floresta.

Jaume Massanés

Ens preocupa com s'han fet les coses i com es faran en la propera pavimentació de carrers de la Floresta.


A l'estiu, l'Ajuntament va ampliar el camí de Can Pagan, que va passar a tenir dues voreres i una calçada de doble sentit de circulació. Les obres tenien un pressupost de més 242.000 euros i tenien l'objectiu de millorar l'accés a l'escola la Floresta.

A més, el projecte incloïa la recollida en superfície i canalització fins a la riera de les aigües pluvials, l'execució de la infraestructura per a un futur soterrament de les línies elèctriques i de la xarxa de distribució de telefonia i la renovació completa de l'enllumenat públic per fer-lo més eficient. L'encarregada de dur a terme aquests treballs va ser l'empresa UTE, formada per CiC3 i Artifex.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.