Pas endavant perquè el solar del Catalunya aculli equipaments esportius


  • Comparteix:

Imatge del solar / Foto: Google Street

Imatge del solar / Foto: Google Street

El ple municipal ha aprovat inicialment aquest dilluns la modificació puntual del Pla Especial d'assignació d'usos als equipaments del carrer de Pompeu Fabra a Mira-sol i l'avinguda de les Roquetes a Can Magí amb els vots favorables de CiU i el PSC. Aquest tràmit suposa un pas endavant perquè la parcel·la en desús que hi ha darrere de l'escola Catalunya pugui encabir en un futur equipaments esportius. La resta de formacions, que ha demanat més informació, s'ha abstingut.



ESCOLTA-HO

L'objectiu d'aquesta modificació, que s'ha aprovat amb els vots a favor de l'equip de govern i el PSC, és deixar a punt i instaurar un planejament flexible que permeti agilitzar els tràmits en el moment que hi hagi un projecte esportiu, tant públic com privat, per aquest espai de Mira-sol.

A instàncies del PSC, el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Pere Casajoana, ha remarcat que el document aprovat ha recollit les necessitats i demandes dels ciutadans de la zona, l'Associació de Veïns de Sant Joan.

Pere Casajoana

La seva sensibilitat l'hem plasmada en aquest document, ho hem fet amb ells. És la solució per donar sortida a aquests 9.000 metres quadrats.


De moment, no hi ha cap projecte per aquesta parcel·la de gairebé 9.000 metres quadrats, tot i que l'associació de veïns Sant Joan de Mira-sol ha reclamat des de fa anys que aquest espai aculli equipaments esportius municipals. Inicialment, el complex s'havia d'ubicar en una ampliació del Casal de Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.