ICV-EUiA critica la improvisació de l'equip de govern en els plans municipals


  • Comparteix:

Roser Casamitjana i Ramon Gutiérrez davant la masia de Can Quitèria

Roser Casamitjana i Ramon Gutiérrez davant la masia de Can Quitèria

ICV-EUiA critica que l'equip de govern presenti plans de ciutat que es queden sobre la taula o que es modifiquin al cap del temps sense el consens amb el qual en el seu moment es van redactar amb oposició i entitats implicades. Els ecosocialistes demanen que l'oposició participi en els canvis i que, com a mínim, se'ls informi prèviament per no haver d'acabar assabentant-se per la premsa. En aquest sentit, han destacat que actualment hi ha 11 plans vigents i que no tots s'estan tirant endavant i els 'estan deixant en un calaix'.

Per als ecosocialistes és greu que els principals plans de ciutat com el Cultura, el de Biblioteques i el d'Equipaments no es tractin amb la seriositat que toca i que pateixin canvis, fruit de la 'improvisació', com ha explicat la regidora i alcaldable d'ICV-EUiA, Roser Casamitjana.

Roser Casamitjana

Molts d'aquests plans s'haurien de posar sobre la taula. Està clar que la vida canvia i els plans amb ella, però el que volem deixar clar és que se'ns esperi a l'hora de canviar-los i que se'ns n'informi.


ICV-EUiA considera, sobretot, que el pla d'equipaments és, en general, una 'disbauxa'. Casamitjana critica que es pacti amb una entitat privada per utilitzar un equipament públic 'sense conèixer ni la lletra petita ni la gran', en referència a l'acord amb l'Ateneu per la Casa Jaumandreu. Els ecosocialistes tampoc no veuen clar que la Masia Can Quitèria es converteixi en un futur en el Museu Grau-Garriga, com s'ha anunciat aquests dies, sense saber encara si la família cedirà l'obra de l'artista, ni el cost que tindrà el manteniment.

D'altra banda, consideren desaprofitat l'antic ajuntament i no veuen bé que es lloguin edificis com el de Can Maristany quan hi ha equipaments municipals buits, com els baixos de la plaça del Rei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.