Pedró no anirà a la llista d'ERC després del pacte dels republicans amb MES


  • Comparteix:

Rogeli Pedró

Rogeli Pedró

L'independent Rogeli Pedró no formarà part finalment de la llista d'ERC a les eleccions municipals. Pedró ha explicat que ell havia acceptat formar part d'una candidatura dels republicans amb independents, però que en cap cas se li va comunicar un acord amb MES, tal com s'ha conegut aquest setmana. Pedró diu no tenir res en contra de les incoporacions de MES, però remarca que era partidari d'una llista d'ERC i independents.

Simpatitzant d'ERC, Pedró ha explicat a Cugat.cat que hauria pres la mateixa decisió si s'hagués establert una aliança amb qualsevol altre partit i desvincula el seu posicionament de l'ideari de MES.

Rogeli Pedró

Hauria pres la mateixa decisió si el pacte hagués estat amb un altre partit. La meva opció era una candidatura d'ERC amb independents per a les municipals.


Rogeli Pedró és antropòleg, escriptor i activista cultural. Pedró va ser director de Ràdio Sant Cugat entre el 1989 i el 1990.

Respecte d'ERC a la decisió de Pedró
En un comunicat, la secció local d'ERC ha manifestat el total respecte a la decisió de Pedró. Els republicans asseguren que Pedró té la porta oberta per sumar-se al projecte polític d'alguna altra manera.

El substitut de Pedró es farà públic a l'assemblea d'ERC d'aquest divendres, que haurà de ratificar l'acord amb MES i la llista electoral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.