Ciutadans va publicar dues columnes d'opinió d'autoria confusa a Cugat.cat


  • Comparteix:

Els dos articles d'autoria dubtosa

Els dos articles d'autoria dubtosa

Ciutadans (C's) de Sant Cugat va acompanyar dues columnes d'opinió publicades a Cugat.cat amb la fotografia d'un professor d'una universitat alemanya, Karl Albrecht Schachtschneider, en comptes de la imatge del suposat autor del text, el simpatitzant Jordi Roure. La formació política no ha pogut demostrar fins ara l'existència de Roure, tot i la petició de Cugat.cat per aclarir els fets.

Cugat.cat publica periòdicament articles d'opinió dels partits polítics que es van presentar a les darreres eleccions municipals per apropar els seus posicionaments a la ciutadania. En aquest espai, C's va publicar dues columnes signades pel suposat simpatizant Jordi Roure amb la fotografia del professor universitari Karl Albrecht Schachtschneider el 22 de febrer d'aquest any i el 30 de novembre de l'any passat. La imatge amb la qual es van acompanyar els textos havia estat enviada per la mateixa formació abans de penjar el primer dels articles.

Un error informàtic, segons C's
Quan Cugat.cat va comprovar que la imatge facilitada per C's no corresponia al suposat autor de la columna, el grup de comunicació local va demanar explicacions a la formació. La resposta va ser que es tractava d''un desafortunat error informàtic', que 's'han depurat responsabilitats' a l'agrupació del partit i que 's'han implementat nous controls perquè no es repeteixi la situació'. En cap cas, C's va avisar de l'error de la fotografia quan es van difondre les columnes ni ha certificat l'existència d'aquesta persona, tal com Cugat.cat ha reclamat.

A l'espera que el partit aclareixi la identitat de la persona que va signar els dos articles amb el nom de Jordi Roure, les dues columnes han quedat despublicades de la web.

C's ha retirat el nom de Jordi Roure de les columnes de Cugat.cat que el partit havia recollit al blog de l'agrupació local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.