L'ANC obre convocatòria d'eleccions a la presidència de l'entitat a Sant Cugat


  • Comparteix:

Un moment de la reunió d'aquest dilluns

Un moment de la reunió d'aquest dilluns

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha obert aquest dilluns la convocatòria d'eleccions a la secretaria local de l'entitat, tot i que encara no ha confirmat candidats. La secció local de l'ANC ho ha fet efectiu en una reunió amb socis i simpatitzants a la Casa de Cultura, on també ha anunciat que encetarà una iniciativa per arribar als barris a través de xerrades de personalitats i entitats de districtes.

El coordinador de la secció local de l'ANC, Manel Porta, ha explicat a Cugat.cat que volen treballar als barris, ja que 'a vegades no se'ls té en compte'. Així, l'entitat buscarà entitats i associacions locals 'susceptibles d'obrir les seves portes a acollir xerrades i reunions' i també 'persones significatives dels barris' que els puguin ajudar, siguin o no membres de l'ANC.

Manel Porta

Sant Cugat té una sèrie de barris que a vegades no es tenen en compte. Volem treballar-hi a través de persones significatives que ens puguin ajudar.


Durant la trobada l'ANC ha explicat als seus socis i simpatitzants quina és l'estratègia d'actuació de l'entitat nacional de cara a les eleccions municipals del proper 24 de maig i les catalanes del 27 de setembre. El treball per a una Catalunya independent de cara a les eleccions catalanes i el relleu de Carme Forcadell al capdavant de l'ANC són els eixos d'actuació principals de l'entitat.

L'entitat també s'ha fet ressò de la campanya informativa 'Indetàper', nascuda a Sant Cugat i que arribarà a municipis com Terrassa, Sabadell i Martorell, entre altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.