La CUP demana la retirada del projecte de llei de cooperatives de la Generalitat


  • Comparteix:

El govern va aprovar el projecte de llei de cooperatives a mitjans de 2014

El govern va aprovar el projecte de llei de cooperatives a mitjans de 2014

La CUP presentarà en el proper ple una moció on demana a la Generalitat que retiri el projecte de llei de cooperatives aprovat a mitjans de 2014. El partit vol que la nova norma es faci 'a través del debat i la participació de totes les cooperatives' i que doni resposta a les 'necessitats actuals' d'aquestes organitzacions. Segons la CUP, el projecte de la Generalitat altera els principis bàsics del model cooperatiu.

Segons la CUP, el projecte de llei parteix d'una premisa errònia, ja que 'associa el creixement de les cooperatives a qüestions d'organització interna d'aquestes'. Tal com ha subratllat a Cugat.cat el regidor Ignasi Bea, 'les cooperatives han demostrat que saben aguantar la crisi'.

Ignasi Bea

Les cooperatives han demostrat que saben aguantar la crisi i han tingut un 33% menys d'acomiadaments durant aquest temps.


La CUP especifica també en aquesta moció que presentarà al proper ple que vol que es 'refermi el suport de l'Ajuntament al model cooperatiu' tal com es va aprovar al ple de març de 2012 a través d'una moció del partit independentista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.