Una vuitantena de famílies demana una escola d'Educació Viva a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'Educació Viva és un mètode pedagògic alternatiu   / Foto: Educacionviva.com

L'Educació Viva és un mètode pedagògic alternatiu / Foto: Educacionviva.com

El Col·lectiu Educació Viva Sant Cugat demanarà la creació d'una escola que ofereixi la seva proposta pedagògica alternativa. L'Educació Viva és un mètode d'escolarització lliure basat en l'aprenentatge vivencial, l'autonomia, l'autoregulació i l'educació emocional dels infants. L'escola bressol El Molí de les Planes ja ofereix aquesta opció i ara una vuitantena de famílies reclamen un centre públic d'educació primària on continuar l'escolarització dels seus fills segons aquest model. El col·lectiu presentarà el seu manifest divendres de la setmana vinent, acompanyats per mestres d'escoles catalanes amb experiències en Educació Viva.

La Casa de Cultura acollirà, a partir de les sis de la tarda, la presentació del col·lectiu, un debat sobre models d'escolarització pública i una taula rodona amb la participació d'educadors de l'escola bressol El Molí de les Planes, les escoles El Martinet de Ripollet, Els Encants de Barcelona i Ítaca de Manresa, així com l'institut Can Mas de Ripollet, tots ells amb experiències en Educació Viva.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.