Toni Ramon diu que les crítiques de les JSC a la política d'habitatge volen desgastar ERC


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon, considera que les crítiques de les Joventuts Socialistes a la política d'habitatge promoguda per l'equip de govern responen a una estratègia de desgast contra Esquerra Republicana. Ramon nega que ERC tingui un paper menor en el si del govern local i afegeix que el seu partit ha aconseguit que es concreti la promesa electoral de construir més de mil pisos de promoció pública durant aquest mandat.

Toni Ramon ha explicat que les polítiques d'habitatge públic sempre han estat prioritàries per a ERC, quan estaven a l'oposició i també ara que estan a l'equip de govern. El tinent d'alcalde de Polítiques Socials ha rebutjat les crítiques de les Joventuts Socialistes, i ha dit que el seu partit va aconseguir, amb el pacte de govern signat amb CiU, que les promeses electorals de construir més d'un miler d'habitatges de promoció pública s'hagin concretat.

Toni Ramon

Vam aconseguir que la promesa que feien tots els partits de construir més de 1.000 habitatges quedés escrita. Ara és qüestió de què s'apliqui.


Toni Ramon també ha contestat a les crítiques del conseller de Promusa pel PSC, Ferran Villaseñor, que va denunciar que l'oferta d'habitatges públics que promou l'Ajuntament és insuficient per una ciutat del tamany de Sant Cugat. Ramon assegura que aquestes crítiques responen a una estratègia de desgast.

Toni Ramon

Villaseñor ja havia criticat que no es farien més de 500 habitatges. Quan Promusa va anunciar més de 1.000, ara torna a la càrrega.


El tinent d'alcalde de Polítiques Socials ha recordat que al desembre s'entregaran els 40 primers habitatges de lloguer per a joves que ja s'han sortejat, i que ja s'estan construint les vivendes per a gent gran de la plaça Lluís Millet. Segons Toni Ramon, ara està sobre la taula la possibilitat d'ofertar altres promocions per a sectors socials desprotegits, que no siguin joves ni gent gran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.