Cáceres lamenta que Villaseñor hagi 'traït la confiança' del PSC


Temes relacionats

Carta oberta als socialistes de Sant Cugat (15/mar/15)

L'exalcaldable del PSC, Ferran Villaseñor, número 2 d'ERC i MES a les municipals (25/feb/15)

Ferran Villaseñor s'acomiada com a regidor del ple municipal (19/gen/15)

Ferran Villaseñor renuncia a ser el candidat del PSC i deixa l'acta de regidor ( 9/gen/15)

Villaseñor dóna per 'esgotat' el seu projecte en una carta als militants (10/gen/15)


  • Comparteix:

Michael Cáceres

Michael Cáceres

El primer secretari del PSC, Michael Cáceres, lamenta que l'exalcaldable socialista Ferran Villaseñor hagi 'traït la confiança' del partit i es mostra sorprès davant la seva decisió de formar part de les llistes electorals d'una altra formació (ERC-MES). En una carta oberta als socialistes, Cáceres també anima els militants a superar aquests fets i a seguir treballant per Sant Cugat.

En la carta, el primer secretari del PSC fa memòria dels darrers moments de Villaseñor a la formació i afirma que 'el capità va abandonar l'equip quan faltaven cinc minuts per acabar el partit'. Segons Cáceres, aquest fet va provocar 'perplexitat', però assegura que els membres del partit van intentar entendre els motius de l'abandonament i van acomiadar Villaseñor 'amb respecte i afecte'.

Davant la decisió de Villaseñor de formar part de les llistes d'ERC com a membre de MES, Cáceres es mostra sorprès sobretot perquè, diu, Villaseñor mai no els havia transmès la seva atracció cap a l'independentisme.

El secretari del PSC també reconeix que no poden deixar de pensar que 'aquesta no ha estat una decisió presa d'un dia per l'altre' i, per tant, creu que s'ha traït la confiança del partit. Tot i això, Cáceres convida els militants a superar aquests fets i a seguir treballant 'per una societat més justa, més lliure i més solidària'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.