Escolta la sessió de precs i preguntes del ple de març

Una imatge del ple / Foto: Lluís Llebot

Política

Publicat el 16/mar/15 per Núria Juanico

Els partits polítics han abordat els temes de ciutat en la sessió de precs i preguntes del ple. L'últim punt de l'ordre del dia i la resta de temes de la sessió plenària es poden recuperar a Cugat.cat/plens.

Escolta-ho

Bruno de Salvador pregunta quan retiraran l'estelada de la plaça de l'Estació . L'alcaldessa li comenta que no té cap intenció de fer-ho. De Salvador també ha preguntat al tinent d'alcalde de Seguretat, Francesc Carol, quan s'aprovarà el Pla de Seguretat. Carol ha explicat que es presentarà 'en breu'.

El segon torn ha estat per al regidor del PP Álvaro Benejam, que ha preguntat sobre la instal·lació de càmeres de seguretat a Can Trabal. Francesc Carol ha explicat que s'hi instal·larà una al llarg d'aquest mes març i que dues més s'instal·laran 'en breu'.

El portaveu del PP, Jordi Carreras, ha preguntat si l'Ajuntament presta un servei de distribució de cartells a entitats, concretament a l'Assemblea Nacional Catalana, i si ha tingut algun preu. L'alcaldessa, Mercè Conesa, l'ha replicat dient que és un tema que ja es va contestar.

El portaveu del PSC, Pere Soler, ha preguntat si es retiraran els adhesius de promoció del Centre d'Art Maristany sobre l'exposició de Pere Formiguera, ja que donen mala imatge perquè la gent les desenganxa. També demana sobre la marxa enrere d'un concurs intern sobre una borsa d'administratius. Respecte els adhesius, la regidora de Comunicació Joana Barbany diu que es retiraran quan s'inauguri l'exposició de Pere Formiguera i que la gent 'jugava' amb les lletres, que era el seu objectiu. Respecte el concurs intern, Francesc Carol ha dit que enviarà la informació corresponent a Soler.

El darrer torn l'ha tingut Guim Pros, que s'ha queixat sobre la She Party que es va fer al Teatre Sant Cugat i ha demanat explicacions a l'Ajuntament. Raül Grangé ha dit que la relació del consistori amb aquest local és només de llogater i arrendatari i que no poden controlar les activitats que s'hi fan a tots els espais que lloguen.