Francesc Cardoner acusa la Candidatura de Progrés de 'malbaratar' els diners de l'EMD de Valldoreix

L'expresident i ara vocal de CIU diu que es malgasten els diners en sou i personal.

Política

Publicat el 22/abr/04 per Ester Castanyer

El grup de CiU a Valldoreix ha acusat l'actual equip de govern de l'EMD d'estar malbaratant els recursos de l'entitat i d'hipotecar, per tant, el futur de Valldoreix. Segons el vocal de CiU i expresident de l'EMD, Francesc Cardoner, l'anterior govern va deixar més de 3 milions d'euros a la caixa, i a hores d'ara la meitat d'aquests diners s'han gastat amb increments dels sous i de personal a l'Entitat.

El vocal de CiU a Valldoreix ha explicat que el seu govern va deixar més de 3 milions d'euros a la caixa, uns diners que s'estaven estalviant des de fa anys per tirar endevant el projecte de la nova plaça de la vila i diversos equipaments.

Ara, Francesc Cardoner afirma que segons la documentació oficial, la meitat d'aquests diners ja s'han gastat tot i que fins el moment només s'ha fet la pista de gel i l'ampliació de l'escola bressol, que han costat en total 126.000 euros. Segons diu, la resta de diners s'han malbaratat contractant 6 persones més o triplicant el sou de la presidenta, Montse Turu, que ascendeix a quasi 55.000 euros.

L'expresident de l'EMD ha demanat a la Candidatura de Progrés de Valldoreix que les despeses es facin de forma 'raonada' i amb 'consciència'.

Francesc Cardoner

Nosaltres veiem que els diners s'estan gastant sense massa atenció, i el que reclamem és un anàlisi de les despeses perquè es facin amb consciència.


D'altra banda, Cardoner ha afirmat que, tot i que cal negociar alguna millora del conveni entre Ajuntament i EMD que estableixi la partida pressupostària que es destina a Valldoreix, l'acord ha funcionat prou bé fins ara, i que així ho demostra el fet que hi ha hagut diners per fer coses. Per a Cardoner, no es poden gastar els diners sense mesura i després anar a Sant Cugat a reclamar.

Francesc Cardoner

El que no pots fer és, com que hi ha diners, començar a gastar i macar un ritme que no podràs mantenir. Clar, el més fàcil és demanar diners a Sant Cugat.


Malgrat aquestes denúncies, el vocal de CiU a Valldoreix ha afirmat que la seva voluntat és poder resoldre aquestes qüestions per la via del diàleg i les negociacions al ple municipal, i que, per tant, no tenen previst empredre cap acció concreta en contra de l'actual equip de govern de l'EMD.