L'escola Avenç inaugura el caminet que l'uneix amb la ciutat amb una festa


  • Comparteix:

Els alumnes i famílies de l'escola Avenç han celebrat en una festa la inauguració oficial del caminet que uneix el centre amb el carrer de Llaceres, a tocar del Centre Borja. La remodelació del camí, que s'utilitza des de l'inici del curs, forma part d'un conjunt d'actuacions de l'Ajuntament per facilitar l'accés a peu a les escoles i que ha tingut un cost total de 666.000 euros.

Durant la presentació, la canalla ha gaudit de la música d'un grup d'animació infantil i, després d'uns parlaments de les parts implicades, uns alumnes han presentat un auca sobre la creació del camí. Per tancar l'acte, l'alcaldessa Mercè Conesa, que ha assistit a la inauguració, ha destapat una placa commemorativa al pont que uneix el camí de Crist Treballador amb el terreny adjacent al carrer de Llaceres.

Conesa ha destacat la importància del caminet per garantir 'la seguretat dels nens i nenes' a l'hora de desplaçar-se a peu a l'escola' i creu que el projecte suposa una millora per a la connexió entre el centre educatiu i la ciutat.

Mercè Conesa

Donem seguretat al trànsit dels nens i les nenes i és un camí que ens sembla que ha apropat l'escola a la ciutat respectant l'entorn a la ciutat.


Per la seva banda, la directora de l'escola Avenç, Lutxi Almodóvar, s'ha mostrat satisfeta pel fet que el caminet sigui una realitat i ha destacat que aquesta millora és fruit de l'esforç de l'escola, dels pares i els alumnes i també de l'equip de govern.

Lutxi Almodóvar

El camí té un significat simbòlic, perquè és un projecte que ha tingut al darrere els professors, els pares, els nens, les nenes i l'equip de govern.


El projecte d'adaptació del camí forma part d'un projecte de l'Ajuntament per facilitar l'accés dels vianants als centres educatius i que ha tingut un cost total de 666.840 euros. Dins d'aquest pressupost, el projecte del caminet de l'Avenç s'emmarca en un paquet de millores viàries que ha suposat una inversió municipal de 82.000 euros i que també ha servit per construir el camí que uneix l'estació de Mira-sol amb l'institut Leonardo Da Vinci i l'escola Catalunya.

Els alumnes del centre, que forma part de la Fundació Collserola i que té una oferta educativa que va des de l'educació primària fins al batxillerat, utilitzen el caminet des de l'inici del curs, malgrat que la inauguració s'ha fet oficial aquest divendres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.