Bernat Picornell, reelegit secretari d'organització de les JERC


Temes relacionats

Bernat Picornell, nou secretari d'organització nacional de les JERC (29/gen/13)


  • Comparteix:

Bernat Picornell, al 25è Congrés Nacional de la JERC

Bernat Picornell, al 25è Congrés Nacional de la JERC

El santcugatenc Bernat Picornell ha estat reelegit aquest diumenge com a secretari d'organització de les JERC. La militància del partit ha donat continuïtat a l'executiva encapçalada per Gerard Gómez del Moral en el 25è Congrés Nacional dels joves republicans, celebrat aquest cap de setmana a Sant Feliu de Llobregat. Set dels 15 membres de la llista de Gómez del Moral conserven el càrrec durant dos anys més.

Picornell reconeix sentir-se molt satisfet per poder seguir a la permanent nacional de les JERC durant un nou mandat i agraeix la confiança dels militants. El santcugatenc creu que els propers dos anys seran clau en el procés independentista català.

Bernat Picornell

Estic molt satisfet, content i orgullós de poder seguir un mandat més a la secretaria nacional de l'organització. Tinc moltes ganes perquè vénen dos anys amb molta feina.


La candidatura liderada per Gerard Gómez del Moral era l'única que es presentava per repetir com a executiva de les JERC. Els pesos pesants de la seva llista repeteixen al càrrec, entre ells Picornell, que seguirà sent secretari d'organització de les joventuts republicanes. Els continuaran acompanyant Jordi Castellana, Gemma Domínguez, Dani Moliné, Oriol Ibáñez i Adriana Jou; i s'afegeixen a l'executiva Lola Martínez, Pau Presas, Oriol Rius, Andreu Porta, Judith Calveras, Pere Sàbat, Joan Vea i Júlia Solé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.