Shirka Sinche, nova coordinadora de l'ANC de Sant Cugat


Temes relacionats

L'ANC obre convocatòria d'eleccions a la presidència de l'entitat a Sant Cugat ( 2/mar/15)

L'ANC local s'implicarà a fons per a les plebiscitàries amb candidatura unitària (29/nov/14)

L'ANC de Sant Cugat marca el seu posicionament per a les eleccions (24/nov/14)


  • Comparteix:

Shirka Sinche és la nova coordinadora de l'ANC de Sant Cugat / Foto: ANC Sant Cugat

Shirka Sinche és la nova coordinadora de l'ANC de Sant Cugat / Foto: ANC Sant Cugat

Shirka Sinche ha estat elegida coordinadora de la secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). L'entitat ha renovat la setmana passada el secretariat, que està format per 10 membres, i també ha elegit nou secretari. L'objectiu de la nova coordinadora és formar un secretariat potent i ben organtizat per encarar els propers sis mesos.

Dijous de la setmana passada l'ANC de Sant Cugat va convocar eleccions a la secretaria local de l'entitat. Un total de 13 persones es van presentar amb candidatures individuals per formar part del secretariat local, d'entre les quals van sortir elegides les 10 persones més votades.

Una vegada renovat el secretariat, els seus membres van dur a terme una segona votació per renovar els càrrecs de coordinació, secretaria i tresoreria. En aquesta segona votació, que ha tingut lloc dissabte de la setmana passada, Shirka Sinche ha estat elegida com a coordinadora de l'entitat local, en substitució de Manel Porta. De la seva banda, Artur Royo ha renovat el seu càrrec com a tresorer i Gemma Foj ha estat elegida secretària.

Sinche, que formava part de l'ANC des de fa més d'un any i s'encarregava de les parades i les xarxes socials de l'entitat, ha explicat a Cugat.cat que en aquest moment tenen molts projectes en marxa. També ha afegit que el seu objectiu principal és impulsar un secretariat potent i ben organtizat capaç d'encarar els propers sis mesos.

Shirka Sinche

L'objectiu principal ara mateix és resituar-nos en el nou secretariat, conformar un secretariat ben potent, ben organitzat, ben coordinat i ben enxarxat en sí mateix per tenir una força interna que pugui encara aquests sis mesos, que ens queda molta feina.


La branca local de l'ANC assistirà a l'Assemblea General Ordinària de l'entitat, que tindrà lloc a Lleida del proper diumenge 12 d'abril. L'entitat ha organitzat un servei d'autocars per animar als santcugatencs a assisitir-hi. Les incripcions ja estàn obertes i es poden fer a través de la web de l'ANC de Sant Cugat.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.