D.Calvet (Incasòl): 'Per perfeccionar el model santcugatenc cal prioritzar la gestió'


  • Comparteix:

Damià Calvet

Damià Calvet

El director de l'Institut Català del Sòl (Incasol), Damià Calvet, considera que Sant Cugat és un model a seguir en l'àmbit urbanístic i que ara el que cal és perfeccionar-ne la gestió per aconseguir la màxima 'eficiència i cohesió social'. Calvet és el número 4 de la llista electoral que l'alcaldable de CiU, Mercè Conesa, ha proposat a l'executiva de la federació, a falta de ratificar per les assemblees de CDC i UDC.

L'alt càrrec de la Generalitat ha estat un dels participants al debat obert que CiU ha dedicat, aquest dimarts, a l'àmbit urbà. L'actual director de l'Institut Català del Sòl ha compartit taula amb Mercè Conesa i l'advocat especialista en mobilitat i seguretat Alfons Perona.

Calvet ha posat l'accent en la necessitat d'optimitzar el model urbanístic de ciutat. Segons Calvet, el proper pas és prioritzar la gestió del que ja té el municipi per aconseguir 'la màxima cohesió social'.

Damià Calvet

Convé prioritzar les inversions de manera que la prevalgui la gestió. Cal esprémer el que tenim per aconseguir la màxima eficiència i la màxima cohesió social.


Sobre la possibilitat d'acompanyar Conesa a la llista de CiU, Calvet s'hi ha mostrat disposat i ha apuntat que en cas d'aconseguir responsabilitats de govern abandonaria el seu càrrec a l'Incasòl.

Una norantena de persones han assistit a l'acte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.