Pere Soler compta amb Michael Cáceres per fer tàndem a les llistes del PSC


  • Comparteix:

Els cinc primers de la llista del PSC

Els cinc primers de la llista del PSC

El PSC ha presentat aquest dimarts les sis persones que encapçalaran una llista electoral 'forta, potent i que té experiència' per a les municipals del maig, segons el seu alcaldable Pere Soler. El cap de llista comptarà amb el primer secretari de la formació i actual regidor, Michael Cáceres, que ocupa el segon lloc; José Gallargo, Rosa Maria Masip, Sandra Tirado i l'exregidora Pilar Gorina.

La formació ha fet públics també els 25 noms de les persones que formen la llista, més els dos suplents. L'alcaldable ha assenyalat que es tracta d'una llista de renovació ja que només repeteixen sis persones de la llista del 2011. Soler també n'ha destacat la implicació en el teixit social local ja que, segons ha dit, en total hi ha 35 entitats representades. A més, ha indicat que totes les persones que formen la candidatura viuen a Sant Cugat, fet que, segons Soler, 'no poden dir totes les candidatures'.

A banda, Soler ha posat en valor la diversitat de sensibilitats i experiències que impliquen els seus companys de files a més de reivindicar-ne l'experiència i la capacitat.

Pere Soler

Destacaria la força, la potència, l'experiència, l'experiència, les ganes, la il·lusió, la capacitat i, sobretot, el bon rotllo i la unió que tenim.


La formació ha anunciat que la web de la candidatura, Peresoler.cat, ja està operativa amb els 25 noms de la llista socialista per a les eleccions.

Michael Cáceres (2)
Veí de Coll Favà, Cáceres és llicenciat en Dret i des del febrer, regidor adscrit a les àrees d'Alcaldia, Governació, Seguretat, Mobilitat i Tecnologia, així com Economia, Empresa i Ocupació.

José Gallardo (3)
Veí del barri de Sant Francesc, Gallardo és llicenciat en Geografia i actualment treballa com a professor interí de secundària pel departament d'ensenyament.

Rosa Maria Masip (4)
Veïna de la Floresta, Masip, que s'incorpora a la llista com a independent, és llicenciada en Història de l'Art i actualment és empresària i artista.

Sandra Tirado (5)
Veïna del centre, Tirado, també independent, té formació en Dret i en Gestió i Administració d'Empreses. Participa en diferents causes socials i de protecció de la fauna autòctona del Parc de Collserola.

Pilar Gorina (6)
Veïna de Mira-sol, Gorina va ser regidora a l'Ajuntament durant el mandat 2007-2011 i és mestra, pedagoga i directora d'una escola pública.

A la llista destaquen el president de l'Associació de Veïns Centre-Estació, Vicenç San Francisco (8), la secretària d'Organització del partit, Leonor Gómez (9), i la presidenta de l'Associació de Veïns Centre-Est, Ángeles Serrano (14).

La llista la tanquen cares conegudes com Maria Sansa, Jordi Menéndez, Montserrat Colldeforns, Dolors Renau i Victòria Camps.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.