100 persones fan el compte enrere per a les eleccions del 27S amb l'ANC


  • Comparteix:

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha reunit més de 100 persones en una concentració aquest dilluns a la plaça de la Vila per simbolitzar el compte enrere cap a les eleccions plebiscitàries del 27S. Davant la possibilitat que Mariano Rajoy convoqui els comicis espanyols el mateix dia que les nacionals, l'ANC assegura que no perd el seu objectiu de vista i que els missatges de l'Estat espanyol no els fan canviar el seu full de ruta.

La coordinadora de la secció local de l'ANC, Shirka Sinche, s'ha referit al 27S com 'l'inici del camí cap a la república catalana', la qual assegura que només es pot assolir amb 'coratge, il·lusió, fermesa i convicció'. D'altra banda, ha explicat que no es deixaran 'acoquinar per missatges negatius' que vénen de l'Estat espanyol.

Shirka Sinche

No perdem l'objectiu de vista. Els missatges que vinguin de l'Estat no ens interrompen i no ens fan aturar. No ens deixarem acoquinar per missatges negatius o que ens destorbin.


La iniciativa, que ha comptat amb la presència de la regidora de Comunicació, Joana Barbany, i la presidenta d'Òmnium Cultural a la ciutat, Maria Rosa Caballé, també ha tingut lloc a altres municipis del país. De fet, cada dia 27 dels mesos que queden fins les eleccions al Parlament se celebrarà una concentració de compte enrere a la plaça de la Vila.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.