La Generalitat subhasta dos solars locals procedents d'herències intestades


  • Comparteix:

La Generalitat convoca la subhasta / Foto: Gencat.cat

La Generalitat convoca la subhasta / Foto: Gencat.cat

La Generalitat subhastarà a l'alça 12 immobles procedents d'herències intestades, entre ells dos solars locals, pels quals preveu obtenir un mínim d'1,3 milions d'euros que es destinaran a entitats sense ànim de lucre. Els interessats en algun dels immobles, que inclou 10 pisos a Barcelona, hauran de presentar les seves ofertes, en sobre tancat, a la Direcció General del Patrimoni, fins al 18 de juny. La subhasta es farà el 3 de juliol.

La Direcció General del Patrimoni ha habilitat un telèfon d'informació i una adreça de correu electrònic per a les persones interessades a visitar algun dels immobles que estan a la venda. Per participar a la subhasta s'ha de dipositar prèviament l'import de la garantia, el 15% del preu de sortida de l'immoble, a la Caixa General de Dipòsits del Departament d'Economia i Coneixement.

Amb la venda de tots els lots, la Generalitat preveu obtenir un mínim d'1,3 milions d'euros, que pot ser millorat a l'alça. D'acord amb la legislació vigent que regula les herències intestades, aquests diners s'hauran de destinar a projectes d'assistència social o institucions culturals sense ànim de lucre.

Una vegada vegada venuts els edificis, la Junta Distribuïdora d'Herències, un òrgan col·legiat del qual formen part la Generalitat i les corporacions locals, obrirà una convocatòria pública perquè les entitats interessades hi puguin participar com a beneficiàries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.