ICV editarà un butlletí electrònic per informar sobre les accions del grup municipal

Xavier Boix és el portaveu d'ICV-EA

Política

Publicat el 3/mai/04 per Miquel Herrada

Iniciativa per Catalunya Verds publicarà a partir de la setmana vinent un butlletí electrònic per informar als seus militants i simpatitzants sobre les accions del grup municipal. La formació ecosocialista té previst distribuir el butlletí de forma mensual a més d'un centenar de persones, a banda de fer edicions especials en paper sobre diferents àmbits temàtics.

La intenció d'ICV-EA és posar a l'abast de la ciutadania els temes d'interès local des de la perspectiva ecosocialista, a més de donar a conèixer les actuacions del grup municipal després de cada ple. Per això, el butlletí electrònic es distribuirà la setmana següent a la celebració dels plens, en un primer moment, al centenar de contactes que té registrats la formació. La intenció, però, és augmentar-ne la difusió en les properes setmanes. Ho explica el portaveu d'ICV, Xavier Boix.

Xavier Boix

Ara tenim unes 100 adreces, però animem a tothom que vulgui saber què fa i què pensa ICV a què ens ho comuniqui i li farem arribar el butlletí.


En coherència amb el compromís per la sostenibilitat d'ICV, en principi l'edició del butlletí serà electrònica, tot i que no es descarta fer edicions especials en paper sobre temes d'interès específic. Xavier Boix.

Xavier Boix

En principi serà electrònic, però també farem edicions temàtiques en paper sobre temes específics, com la juventut o els districtes


El número zero d'aquesta nova publicació s'ha donat a conèixer internament en l'última assemblea local d'ICV, i en els propers dies es farà arribar als mitjans de comunicació i a la ciutadania.

A més, durant l'assemblea la formació ecosocialista ha reiterat el seu desacord amb la venda de patrimoni per finançar la construcció del nou Ajuntament. ICV ha manifestat que espera que l'equip de govern no tiri endavant aquest projecte sense, prèviament, aconseguir el consens de tots els grups polítics del consistori.