L'assemblea d'ERC elegeix Noël Climent com a vocal de l'EMD


  • Comparteix:

Noël Climent serà el vocal d'ERC-MES a Valldoreix / Foto: ERC

Noël Climent serà el vocal d'ERC-MES a Valldoreix / Foto: ERC

L'assemblea d'ERC ha elegit aquest dijous per unanimitat Noël Climent per ocupar la vocalia que la coalició amb MES va obtenir a l'EMD de Valldoreix arran dels resultats de les eleccions del 24 de maig. Climent, que va concórrer com a presidenciable per ERC dins Valldoreix Decideix, finalment formarà part de la junta de veïns gràcies als vots dels valldoreixencs per decidir l'alcaldia, urna on la coalició ERC-MES va quedar com a tercera força al territori.

Climent ha rebut el suport de tots els membres de l'assemblea del partit a Valldoreix després que els altres candidats a ocupar la vocalia de l'EMD, Lluc Cahís, Alba Casadellà, Adolf Priante i Teresa Veciana (ERC) hi hagin renunciat abans d'iniciar la votació.

Es dóna el cas que Climent va presentar-se a les eleccions com a president de l'EMD amb Valldoreix Decideix, com a representant ERC en una aliança amb MES, ICV-EUiA, Procés Constituent i Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix. A la urna per elegir el president de l'EMD, Climent va ser el segon candidat -després de Josep Puig (CiU-Actuem)- amb 776 vots (22,95%).

En declaracions a Cugat.cat, Climent ha dit que defensarà el projecte polític de Valldoreix Decideix i farà tàndem amb la CUP-PC.

Noël Climent

Aspirem a treballar conjuntament amb els altres vocals elegits de la CUP-PC i agrupar les esquerres.


La nova junta de veïns de Valldoreix es constituirà dissabte que ve, a la tarda, amb Josep Puig com a president i quatre vocals per a la federació nacionalista; dos vocals per a la CUP-PC, Climent per a ERC-MES i un altre per a C's.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.