Soler es compromet amb el codi ètic del PSC com a càrrec electe


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Pere Soler

Imatge d'arxiu de Pere Soler

El futur regidor del PSC, Pere Soler, ha signat el codi ètic del partit amb el compromís de fer complir els principis democràtics, ètics i de transparència en el desenvolupament de la seva funció a l'Ajuntament. Segons Soler, la ciutadania reclama aquest tipus de compromís, sobretot en moments en què la corrupció esquitxa la política.

El codi signat per Soler consta de 10 punts. Amb ells, el càrrec electe es compromet, entre d'altres aspectes, a exercir les seves funcions amb honestedat, correcció, equitat i transparència; així com rebutjar i denunciar qualsevol actitud de permissivitat que pugui acabar en formes de corrupció. Es compromet a rebutjar l'acumulació de retribucions i actuar amb austeritat en relació amb les seves despeses derivades de les seves funcions.

Soler també presentarà las seva declaració de béns i activitats a l'inici i final de les seves responsabilitats públiques. De fet, el dirigent socialista ha entregat a l'ajuntament aquesta documentació amb el tancament de l'anterior mandat i la de l'inici d'aquest. Segons el futur regidor, la ciutadania reclama aquest tipus de compromís als polítics amb càrrecs públics i convida la resta de formacions a fer el mateix.

Pere Soler

La ciutadania ens està demanant que mostrem el nostre compromís amb les bones pràctiques i la transparència. Convido la resta de partits a signar un codi ètic.


Soler creu que ara és més necessari fer aquest pas i que el PSC ha de ser el primer en demostrar la bona fe.

Pere Soler

El PSC ha arribat a un punt de no retorn contra la corrupció. Som els primers que hem de donar fe de la nostra voluntat en la gestió pública.


De la mateixa manera, Soler és partidari de canviar la llei electoral perquè els partits polítics puguin retirar l'acta a un regidor per mala praxi. Sant Cugat té un pla de mesures per avançar en la transparència i el bon govern municipal amb l'objectiu de prevenir la corrupció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.