De Gispert visita Sant Cugat per fer campanya pel 'no' a la pregunta del 14J


  • Comparteix:

Núria de Gispert / Foto:: Unio.cat

Núria de Gispert / Foto:: Unio.cat

La presidenta del Parlament i membre del comitè de govern d'UDC, Núria de Gispert, visita aquest dimecres a dos quarts de nou del vespre el SC Trade Center per assistir a l'acte que els sobiranistes del partit celebren per fer campanya pel 'no' en la consulta interna del 14J. L'acte, que preveu l'assistència d'un centenar de militants, també comptarà amb les intervencions de l'expresident del Parlament Joan Rigol, dels membres del comitè de govern d'UDC Joan Recasens i Carles Sala, també director general d'Habitatge.

A banda de Recasens, que també és president de la Intercomarcal de Barcelona Comarques, el sector crític local està integrat pel president comarcal, Xavier Amador, i el president de la comissió d'economia i conseller nacional d'UDC, Carles Brugarolas. Tots ells, que coincideixen que la pregunta acordada no és clara i que obvia la possibilitat d'independència, seran presents a l'acte que ha organitzat UDC Vallès Occidental.

Els santcugatencs reivindiquen que la pregunta que proposava el seu manifest, que demanava la independència, 'és la més integradora' possible. Els democristians crítics advoquen que el 'no' a la pregunta és un 'sí' a la independència.

Fonts d'UDC han confirmat que la presidenta local del partit, Cristina Paraira, que no ha fet declaracions sobre la campanya, no acudirà a l'acte 'per motius d'agenda municipal'.

La consulta a Sant Cugat
La celebració de la consulta, en la qual està cridada una militància a àmbit nacional de prop de 5.000 persones, tindrà mesa a Sant Cugat. De fet, la santcugatenca serà l'única mesa on podran votar els militants de la comarca, de nou del matí a vuit del vespre, a la seu local d'UDC.

Després de l'àrea de Barcelona, el Vallès Occidental és la comarca amb més militants d'UDC, segons el partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.