La CUP-PC i ERC-MES descarten fer un grup únic d'esquerres a Valldoreix


  • Comparteix:

EMD de Valldoreix

EMD de Valldoreix

La CUP-PC i ERC-MES descarten fer un grup únic a la junta de veïns de Valldoreix, tot i que sí que treballaran plegats per 'defensar la unitat de les esquerres' i en 'aquells punts comuns' en què puguin servir als interessos dels valldoreixencs. Les dues coalicions, que s'estrenen a la junta del territori, són la segona i tercera força a l'EMD i han assolit, respectivament, dos vocals i un.

El vocal d'ERC-MES, Noël Climent, va fer pública la seva intenció de defensar el projecte polític de Valldoreix Decideix des de la seva vocalia. De fet, va presentar-se als comicis del territori per Valldoreix Decideix, coalició formada per Veïns i Veïnes Progressistes, ICV, Procés Constituent, Moviment d'Esquerres i ERC, partit que representa Climent.

Tenint en compte també que en aquesta coalició es troba Procés, formació que amb la CUP ostenta dues vocalies a Valldoreix, ERC-MES i la CUP-PC s'han trobat per valorar la possibilitat de fer un únic grup d'esquerres al territori. En aquesta trobada les dues coalicions han decidit, però, anar per separat a l'EMD, però treballar plegats en els temes que serveixin per defensar els interessos dels valldoreixencs des de la unitat de les esquerres.

Des de la CUP-PC, Ferran Margineda, que ocuparà una vocalia per part de la CUP, ha explicat que l'objectiu no és fer una coalició política amb ERC-MES sinó treballar des de la base amb totes les entitats i forces d'esquerres del territori i fer pinya com a la Floresta.

Ferran Margineda

Volem convidar les forces d'esquerres i les entitats i treballar paral·lelament, però no fer una coalició política d'esquerres.


Per part d'ERC-MES, Noël Climent, considera beneficiós treballar plegats per 'fer front a la dreta' a la junta de veïns.

Noël Climent

La dreta sempre guanya a Valldoreix i hem d'unir els esforços de les esquerres perquè hi ha majoria absoluta de CiU.


La nova junta de veïns de Valldoreix es constituirà aquest dissabte, a les sis de la tarda, amb Josep Puig com a president i quatre vocals per a la federació nacionalista; dos vocals per a la CUP-PC, un per a ERC-MES i un altre per a C's.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.