Blai Blanquer celebra la intenció d'activar un òrgan de gestió del Monestir


  • Comparteix:

Imatge del Monestir / Foto: Localpres

Imatge del Monestir / Foto: Localpres

El rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià, mossèn Blai Blanquer, ha celebrat que l'equip de govern vulgui crear una taula de gestió del Monestir. Així ho va manifestar l'alcaldessa, Mercè Conesa, durant el seu discurs d'investidura, on va dir que el consistori tenia la intenció d'activar un òrgan de gestió del Monestir que impliqui les administracions, l'Església, la ciutadania i les entitats.

El rector ha explicat a Cugat.cat que s'ha rebut amb alegria que l'Ajuntament tingui la intenció de crear un òrgan de gestió del Monestir que impliqui les administracions, l'Església, la ciutadania i les entitats. Blanquer també ha manifestat que el desig que el projecte es 'pugui tirar endavant'.

Blai Blanquer

Rebem el projecte amb alegria. Només pensem que tant de bo es pugui portar a terme perquè moltes vegades els projectes, els programes i els proposits són una cosa i després la realitat s'imposa d'una altra manera.


L'accessibilitat al Monestir, el manteniment del patrimoni i l'activitat pedagògica que s'hi du a terme són les línies principals que Blanquer proposa posar sobre la taula d'aquest òrgan de gestió multilateral. El mossèn també ha reclamat que 'la ciutadania se senti el Monestir més seu i que no sigui només un monument per posar a l'etiqueta de les botigues'.

Blai Blanquer

Que la ciutat se senti el Monestir més seu. Que no sigui només un monument que es posa a les etiquetes de les botigues. Que sigui una cosa estimada.


El rector, que ha lamentat les pintades que es fan a les parets del Monestir, ha dit que protegir el recinte seria una possibilitat per evitar actes incívics tot i que ha insistit en el fet que l'educació ciutadana és la millor mesura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.