CDC assegura que el projecte municipal amb UDC continuarà tot el mandat


  • Comparteix:

Terribas, després de la reunió del partit

Terribas, després de la reunió del partit

Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) es mostra convençuda que el projecte polític municipal amb UDC continuarà desenvolupant-se en aquest mandat malgrat la desaparició aquest dijous de la federació nacionalista. El president convergent, Joan Maria Terribas, considera que comença una nova etapa per a les dues formacions però que, en clau municipal, 'no hi cap indici' que faci perillar la bona entesa i la col·laboració entre CDC i UDC.

ESCOLTA-HO

En una entrevista a Cugat.cat, Terribas ha assegurat que CDC 'sempre serà respectuosa' amb les decisions que UDC prengui a àmbit de partit. També ha insistit, igual que ha fet UDC, que l'estabilitat del grup municipal està garantida a l'Ajuntament en els propers quatre anys.

Joan Terribas

N'estic molt convençut. Amb la gent d'Unió de Sant Cugat les coses s'han parlat molt obertament i transparentment sempre. No hi ha cap indici de vici ocult que pugui condicionar el projecte del proper mandat.


La formació s'ha reunit aquest dijous a la seu del partit per valorar la recent fractura amb UDC. Terribas ha manifestat que a partir d'ara les relacions amb UDC es desenvoluparan amb normalitat perquè, ha dit, 'sempre hem estat dos partits'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.