El socialista Pedro Sánchez fitxa Victòria Camps com a assessora d'ètica


  • Comparteix:

La santcugatenca Victòria Camps / Foto: ACN

La santcugatenca Victòria Camps / Foto: ACN

El candidat del PSOE a la Moncloa, Pedro Sánchez, ha fitxat la catedràtica santcugatenca Victòria Camps com a part del seu 'govern a l'ombra'. Camps s'ocuparà de l'apartat sobre ètica i estarà acompanyada de la també catedràtica Silvina Bacigalupo, que s'ocuparà de transparència.

Sánchez ha incorporat les dues catedràtiques al grup d'experts que l'han d'assessorar en l'elaboració de propostes de govern.

Victòria Camps, que va ser Premi Extraordinari de Sant Cugat l'any 2012, és catedràtica d'Ètica i Filosofia del Dret moral i polític a la Universitat de Barcelona (UB). Va ser senadora independent del PSC-PSOE per la demarcació de Barcelona en la cinquena legislatura (1993-1996), durant la que va presidir la Comissió de Continguts Televisius del Senat. Al 2004, el llavors candidat socialista, José Luis Rodríguez Zapatero, la va fitxar com a membre d'un grup de cinc experts als quals va encarregar la definició d'un model de televisió pública.

A nivell local, Camps va tancar l'última llista del PSC a les eleccions municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.