Democristians locals entren a Hereus UDC 1931 per donar suport a Mas


  • Comparteix:

Rigol, de Gispert i Amador, entren a la plataforma

Rigol, de Gispert i Amador, entren a la plataforma

Els membres d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC) Joan Recasens, Xavier Amador, Carles Brugarolas, Lluís Fernández i Albert Latorre han entrat a formar part de la plataforma Hereus UDC 1931, formada per membres del comitè de govern i militants del partit a favor de la independència i del caràcter plebiscitari del 27S. La plataforma es remet als 'principis fundacionals' de la formació i donarà suport al projecte polític presentat pel president Artur Mas per fer una candidatura sobiranista unitària.

El secretari d'Universitats, Antoni Castellà, i la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert, són alguns dels noms destacats d'aquest bloc. Aquest dijous està previst que la plataforma doni més detalls sobre l''organització del projecte' i 'els suports amb els quals comptarà'.

En clau local, la plataforma compta amb la presència del membre del comitè de govern, president de la Intercomarcal de Barcelona Comarques i diputat Joan Recasens; el president comarcal, Xavier Amador i el president de la comissió d'economia i conseller nacional, Carles Brugarolas. A Plataforma Hereus UDC 1931, també hi figuren els militants Albert Latorre i Lluís Fernández.

UDC estudia expulsar els crítics
La direcció d'UDC ha decidit posar en mans dels serveis jurídics del partit el conflicte per decidir si expulsa els membres del sector crític, alguns d'ells del comitè de govern. Cugat.cat s'ha posat en contacte amb el sector crític local, que ha declinat fer declaracions perquè no té cap novetat al respecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.