Es dissol l'executiva del Vallès Occidental d'UDC


  • Comparteix:

Xavier Amador deixa l'executiva d'Unió del Vallès Occidental

Xavier Amador deixa l'executiva d'Unió del Vallès Occidental

L'executiva d'Unió del Vallès Occidental s'ha dissolt i s'afegeix a la de Barcelona i a la de les Terres de l'Ebre, que han fet el mateix aquest dimecres. Els dimissionaris del Vallès Occidental són els representants de les poblacions Sant Cugat, Rubí, Sabadell, Matadepera, Terrassa, Sant Quirze del Vallès, Palau-soliltà i Plegamans i Barberà del Vallès, i el president de l'executiva comarcal, el santcugatenc Xavier Amador.

Amador ha explicat que ara els dimissionaris són només militants de base i que han fet aquest pas arran de les decisions preses pel comitè de govern del partit i, sobretot, per treballar per donar suport al caràcter plebiscitari del 27S. Amador creu que el partit no està defensant el que hauria de ser la branca ideològica d'UDC i suma a aquesta opinió la majoria de la militància comarcal del partit.

Xavier Amador

No creiem que ideològicament el nostre partit estigui defensant la branca ideològica del que hauria de ser. La prova és que al Vallès Occidental a la pregunta del 14J va guanyar el 'no'.


L'expresident de la comarcal ha explicat a Cugat.cat que la seva militància al partit, si continuen les desavinences, 'té data de caducitat'. Amador, a més, és un dels santcugatencs que forma part de la plataforma Hereus UDC 1931, que aquest diumenge reunirà els seus membres a la sala Barts de Barcelona per decidir quin paper juga de cara a les eleccions del 27S. Diverses fonts apunten que anunciaran la creació d'una formació política.

L'executiva d'Unió del Vallès Occidental estava formada per un representant de cada municipi de la comarca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.