Soler nega una crisi interna al PSC i obre la porta a ser el primer secretari del partit


  • Comparteix:

Pere Soler, durant una entrevista a Cugat.cat

Pere Soler, durant una entrevista a Cugat.cat

El portaveu del grup municipal del PSC, Pere Soler, nega que el partit visqui una crisi interna a causa de la renúncia de Michael Cáceres a la primera secretaria de la formació i de la marxa de quatre militants més de l'executiva. Soler afirma que la decisió de Cáceres és personal i estudia optar a ser el proper primer secretari del PSC de Sant Cugat.

Cessament automàtic
Segons Soler, la decisió de Cáceres és personal i cap militant no li havia demanat la dimissió. El portaveu del PSC ha tret ferro al fet que quatre militants també hagin fet públic que han deixat l'executiva, perquè, assegura, tots els integrants de l'organisme van cessar en el càrrec automàticament un cop Cáceres va dimitir, en compliment dels estatuts del partit.

En la carta de comiat a la militància, Cáceres especifica que, a més de qüestions personals i laborals, els resultats de les eleccions del maig, els pitjors del PSC en unes municipals, són l'altra raó per haver deixat el càrrec. En declaracions a Cugat.cat, Soler ha valorat les raons polítiques de l'adéu de l'exprimer secretari i creu que, si Cáceres hagués entrat com a regidor al ple, la situació hauria estat una altra emocionalment.

Pere Soler

Pot ser que s'hagi vist entristit per no haver mantingut els resultats. Ens vam quedar a pocs vots de mantenir la representació al consistori. Si ell hagués entrat al consistori com a regidor, emocionalment hauria estat d'una altra forma. Els resultats són corresponsabilitat de tota l'agrupació però sí que és cert que el cap visible és el primer secretari.


Ara es donarà pas a una gestora i començaran els tràmits per elegir la nova executiva, en la qual Soler estudia optar al càrrec de primer secretari. El portaveu socialista assegura que el projecte del PSC està garantit a Sant Cugat i té militància compromesa per continuar tirant del carro.

Pere Soler

Els companys que han decidit marxar deuen tenir les seves raons però això no és una crisi. Tenim un equip cohesionat i ara hem de fer créixer la massa de suport al PSC de Sant Cugat.


El procés per decidir la nova executiva es podria avançar a la tardor, segons Soler, i no caldria esperar a principis d'any, data prevista per a la celebració del congrés local del PSC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.