Ramon Gutiérrez i Àssun Reyes, nous coordinadors d'ICV


  • Comparteix:

Casamitjana, Reyes i Gutiérrez, d'esquerra a dreta / Foto: ICV

Casamitjana, Reyes i Gutiérrez, d'esquerra a dreta / Foto: ICV

L'assemblea d'ICV ha escollit Ramon Gutiérrez i Àssun Reyes com nous coordinadors locals de la formació mentre que Roser Casamitjana se centrarà en la faceta de portaveu municipal. La formació ha ampliat l'executiva, respectant la paritat, que passa a estar formada per Isidre Marias, Carme Bibiloni, Adolfo Rodríguez i Aldo Rubert, juntament amb Casamitjana, Reyes i Gutiérrez.

Aquests nomenaments suposen la tornada d'Àssun Reyes al capdavant de la formació, ja que l'ecosocialista va presidir el partit entre el 2006 i el 2009, i un pas endavant del regidor Ramon Gutiérrez. El nou cocordinador assegura que és 'un repte il·lusionant' assumir aquesta responsabilitat en aquest moment polític i situa el creixement del partit entre les seves prioritats en l'àmbit intern. De cara a la ciutat, Gutiérrez reitera que la voluntat d'ICV és canviar el model de municipi.

Ramon Gutiérrez

Volem seguir amb la dinàmica de la campanya on molta gent se'ns va acostar a donar un cop de mà. Volem que els militants se sentin útils amb l'objectiu de transformar la ciutat.


Casamitjana deixa la coordinació per centrar-se en la seva responsabilitat al ple, assegura el partit en un comunicat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.