L'ANC estrena el nou local com 'un punt de trobada bàsic' per als socis

Interior del nou local de l'ANC

Política

Publicat el 16/jul/15 per Sergio Morales

L'ANC de Sant Cugat ha inaugurat aquest dijous el nou local amb l'objectiu d'esdevenir 'un punt de trobada' per als socis i perquè 'se sentin com a casa'. D'altra banda, la presidenta de l'entitat, Shirka Sinche, ha dit estar 'exultant d'emoció' per la configuració de la llista unitària transversal per concórrer a les eleccions del 27S i que encapçala el santcugatenc Raül Romeva.

El nou local de l'entitat independentista, ubicat al número 24 del carrer de Cristòfor Colom, servirà per acollir formacions i diferents activitats destinades als socis. La presidenta de l'ANC, Shirka Sinche, ha explicat que l'espai vol ser un punt de trobada on els socis se sentin com a casa seva.

Shirka Sinche

Que se sentin a casa seva. És un punt de trobada bàsic perquè tots els socis i simpatitzants conseguin que fem des de l'ANC.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Pel que fa a la creació de la llista unitària independentista per concórrer al 27S, Sinche ha mostrat la seva satisfacció i ha dit que era necessària, ja que la situació requeria 'unitat'.

Shirka Sinche

Estic exultant d'emoció i emocionadíssima, perquè arrassarem. La imatge d'unitat era bàsica. Hem esperat 300 anys i l'últim tram serà trepidant.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'ANC de Sant Cugat té actualment amb més de 900 socis.