Sant Cugat flexibilitza els usos del Parc Econòmic de Can Sant Joan


  • Comparteix:

Parc Empresarial Can Sant Joan

Parc Empresarial Can Sant Joan

L’Ajuntament ha flexibilitzat els usos del Parc Econòmic de Can Sant Joan per facilitar l'arribada de Leroy Merlin, Endress&Hauser i Grup Manxa. La iniciativa afavoreix la instal·lació a Sant Cugat de noves empreses i la creació de nous llocs de treball.

Punt del ple
El ple de juliol ha aprovat provisionalment una modificació puntual del Pla Parcial Urbanístic del Parc d'Activitats Econòmiques (PAE) de Can Sant Joan. Aquesta modificació ha tingut lloc amb els vots a favor de CiU, ERC-MES, ICV-EUiA, el PSC i el PP i l’abstenció de C's i CUP-PC, i hi permetrà la implantació d’unes mínimes activitats industrials.

Aquest tràmit urbanístic afavoreix l'arribada a Sant Cugat de noves empreses i la creació de nous llocs de treball. Aquest és el cas concret d’empreses i multinacionals com Leroy Merlin - amb una inversió de 24,5 milions d’euros i la creació de 110 llocs de treball -, Endress & Hauser - amb una inversió de vuit milions i 65 nous llocs de treball - i Grup Manxa, que hi ha invertit quatre milions i la creació de 12 nous llocs de treball. Aquestes tres empreses desenvolupen una mínima activitat industrial i per establir-se al PAE de Can Sant Joan necessitaven una flexibilització dels usos d’aquesta zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.