MES es mulla per la llista Junts pel Sí i per la Via Lliure de l'Onze de Setembre


  • Comparteix:

Començant per l'esquerra, Ferran Villaseñor i Jaume Espina

Començant per l'esquerra, Ferran Villaseñor i Jaume Espina

MES s'implicarà en la llista Junts pel Sí i en la participació de la manifestació de l'Onze de Setembre a l'avinguda Meridiana. Els socialistes sobiranistes veuen en la candidatura una bona eina per aglutinar vots independentistes.

MES tindrà representants a la llista impulsada per CDC, ERC, Òmnium i l'ANC. El delegat del partit a Sant Cugat, Jaume Espina, ha tret importància al fet de compartir papereta amb Artur Mas.

l'entrada d'ERC-MES al govern municipal de CiU, el regidor del partit, Ferran Villaseñor, ha respost que són escenaris polítics diferents.

Organització a Sant Cugat i implicació nacional
MES ha aprofitat la roda de premsa per donar a conèixer l'organització interna local i com participa als òrgans nacionals del partit. Jaume Espina és el delegat del partit a la ciutat i és l'encarregat de coordinar l'executiva local. En paral·lel, quatre militants -Francesc Osan, Joan Gaya, Àlvar Roda i Ferran Villaseñor- són membres del consell nacional de MES. Villaseñor també està present a la direcció nacional de la formació.

Segons el partit, hi ha 18 militants de la formació a Sant Cugat, la majoria dels quals són exmembres del PSC, i esperen arribar almenys a la trentena a finals d'any. A tot Catalunya, MES té 106 regidors. Un d'ells és Ferran Villaseñor, que comparteix grup municipal amb dos representants d'ERC, amb la qual es van presentar en coalició. MES ha fet un balanç positiu de la relació amb els republicans a àmbit local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.