Sandra Tirado i Pilar Gorina també formen part de la llista del PSC al Parlament


  • Comparteix:

Els quatre representants del psc de Sant Cugat a la llista socialista

Els quatre representants del psc de Sant Cugat a la llista socialista

Les santcugatenques Sandra Tirado i Pilar Gorina, que ocupaven els números 5 i 6, respectivament, a la llista del PSC a les municipals acompanyaran Pere Soler i Francesc Aguilà a la candidatura socialista de cara el 27S. Tirado, que és independent, ha estat proposada per la sectorial de Diversitat i Nova Ciutadania i ocuparà el número 58 mentre que Gorina ha estat proposada per la sectorial d'educació i serà suplent 5a.

Amb aquests noms es completa l'aportació local a la llista que encapçala el primer secretari del PSC, Miquel Iceta. Aquests nomenaments són a proposta de les diferents àrees sectorials del partit i responen al seu pes i la feina feta en els respectius àmbits de treball, nouvinguts en el cas de Sandra Tirado i Educació en el de Pilar Gorina.

El portaveu municipal, Pere Soler, destaca la presència de l'agrupació local al projecte socialista i assegura que volen anar més enllà del 'simbolisme' que suposa al tractar-se de números elevats i que ho faran amb implicació.

Pere Soler

Som conscients que és una representació simbòlica però això ho volem posar en valor. Representem diferents sectos i el territori. Que hagin comptat amb Sant Cugat és una satisfacció.


Soler destaca la seva tasca en l'àmbit municipal com el valor que l'ha portat a formar part de la llista. Francesc Aguilà és el primer secretari de la JSC de Sant Cugat i la seva experiència en l'àmbit de Joventut és el que es busca en la seva elecció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.