ERC-MES critica CiU per no informar de l'adjudicació d'obres de Can Quitèria


  • Comparteix:

ERC-MES, en una imatge d'arxiu

ERC-MES, en una imatge d'arxiu

ERC-MES critica que l'equip de govern no hagi informat l'oposició sobre l'adjudicació de les obres de rehabilitació de la Masia de Can Quitèria. La coalició considera que el fet que 'l'adjudicació s'hagi fet a l'agost' és una mostra de manca de transparència i evidencia la necessitat d'un nou Pla d'Equipaments amb la mirada posada a l'Hotel d'Entitats.

El cas de Can Quitèria és, per ERC-MES, símptoma de la falta de diàleg entre govern i oposició. La coalició explica que en els darrers mesos els partits de l'oposició han tingut una manca d'informació sobre el projecte de Can Quitèria i l'acord establert amb la família Grau-Garriga. Un acord que marca que la masia de Can Quitèria serà una de les seus del futur centre tèxtil de la ciutat.

Segons ERC-MES, 'el govern de CiU no hauria de capitalitzar un projecte de ciutat sense fer partícips l'oposició i el teixit associatiu', tal com explica la portaveu municipal d'ERC-MES, Mireia Ingla.

Mireia Ingla

Ens queixem que l'equip de govern tiri pel dret amb una decisió tan important com és Can Quitèria.


És en aquest punt que els partits fan referència a la necessitat d'actualitzar el Pla d'Equipaments i que la nova masia de Can Quitèria no faci oblidar CiU de les necessitats de les entitats del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.