Romeva situa Mas com a president si s'assoleix un govern independentista


  • Comparteix:

El número 1 de la llista Junts Pel Sí per a les pròximes eleccions catalanes del 27 de setembre, el santcugatenc Raül Romeva, ha aclarit a través de Twitter que sí considera Artur Mas president d'un hipotètic govern independentista que guanyés els comicis. Romeva surt així al pas de les crítiques que ha rebut des de diferents formacions per les declaracions en una entrevista a 'El País' on afirmava que era 'irrellevant' qui encapçalés aquell govern.

Romeva ha fet un plec de descàrrec amb una vintena de piulades a través del seu compte de Twitter mitjançant les quals ha recordat que l'actual president del govern ha estat sempre 'a l'altura de les demandes ciutadanes en aquesta qüestió'. A la resta de piulades Romeva fa un decàleg de raons per les quals des del seu punt de vista s'ha arribat al moment actual, i també apunta què hauria de passar a partir del 27 de setembre si les urnes donen la majoria a la llista que encapçalarà ell mateix.

Així, afirma que si el 27-S així ho estableix, hi haurà 'un govern plural, de concentració'. Un govern 'amb un mandat clar i tan curt com sigui possible, per poder fer el que reclami la majoria'. Afegeix que ha de ser un govern que 'ha d'obrir les portes a un procés constituent en el qual hi ha de poder participar tothom' i que, a més, d'aquest procés n'ha de sortir 'un nou país, de i per a tothom, sense exclusions'. Finalment rebla la vintena de piulades afirmant que 'en aquest context, s'entenen els nervis del PP d'Albiol que és el mateix PP que el de Rajoy, Aznar i Rodrigo Rato'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.