Josep Maria Balcells s'incorpora a la llista de Catalunya Sí que es Pot


  • Comparteix:

Josep Maria Balcells va tancar la llista d'ICV-EUiA a les municipals

Josep Maria Balcells va tancar la llista d'ICV-EUiA a les municipals

L'exmembre de MES i exdiputat de Ciutadans pel Canvi, Josep Maria Balcells, anirà als últims llocs de la llista de Catalunya Sí que es Pot per Barcelona a les properes eleccions nacionals. El santcugatenc, que havia descartat al juliol incorporar-se a la candidatura, acompanyarà els actors Eduard Fernández i Vicky Penya en l'aposta de confluència que formen Podem, ICV, EUiA i Equo.

Balcells creu que la incorporació al final de la llista serveix per testimoniar públicament el seu compromís per una candidatura de cohesió i d'esquerres. Afirma que el moment que viu Catalunya és important tant per construir el país com per decidir la gestió política.

Josep Maria Balcells

Per mi l'aposta per Catalunya Sí que es Pot és una aposta de les esquerres per fer un país nou. Fer una reconstrucció d'aquest país des dels angles de la viabilitat democràtica.


El periodista santcugatenc formava part de Moviment d'Esquerres (MES), però va abandonar el partit després que aquest establís coalició amb ERC a les municipals. Finalment va tancar la llista d'ICV-EUiA per a les eleccions municipals i va abandonar el partit. Anteriorment, havia format part de Ciutadans pel Canvi (CpC) i va ser diputat al Parlament compartint grup amb el PSC.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.