Báñez agraeix a Boehringer la seva contribució en el creixement de l'economia


  • Comparteix:

La ministra d'Ocupació i Seguretat Social, Fátima Báñez, ha agraït aquest dilluns a Boehringer Ingelheim la seva tasca en el desenvolupament de l'economia de l'Estat. En una visita a la seu de l'empresa alemanya a Sant Cugat, Báñez ha volgut refermar el compromís del govern espanyol amb Catalunya afirmant que 'el govern de Rajoy és molt català'. La trobada també ha tingut la presència del candidat del partit a la presidència de la Generalitat, Xavier García Albiol; la presidenta del PP Català, Alícia Sànchez-Camacho; la delegada del Govern espanyol a Catalunya, Maria de los Llanos de Luna; i el regidor del PP a Sant Cugat Álvaro Benejam.

La titular de treball al govern espanyol ha explicat que la visita estava motivada per agrair a Boehriger la seva tasca pel que fa al creixement econòmic de l'Estat.

Fátima Bañez

Vull donar les gràcies a Boehringer. Són les empreses així les que estan tirant endavant el nostre país i donant oportunitats a molta gent que encara no les té.


Báñez també ha afirmat que l'única manera perquè aquest desenvolupament es mantingui és l'estabilitat política. D'altra banda, la ministra ha elogiat l'aportació de Catalunya en aquest àmbit i ha explicat que l'executiu comandat per Mariano Rajoy té molt en compte les necessitats del país i, fins i tot, ha dit que és 'un govern molt català'.

Fátima Bañez

Som un govern compromès amb Catalunya. El govern de Rajoy és un govern molt català. Hem complert el nostre compromís amb tots els espanyols, també amb Catalunya.


La titular d'ocupació, a més, ha anunciat que el govern espanyol posarà en marxa l'any que ve un programa especial d'orientació per al treball per a persones en situació d'atur des de fa 10 o més anys i que tenen entre 30 i 50 anys d'edat.

Báñez també ha fet menció al requeriment judicial d'un jutge divendres passat a Sant Cugat emmarcat en el cas Petrum i ha refermat la necessitat de lluitar contra la corrupció, així com que les persones que resultin culpables d'aquests casos tornin els diners que puguin haver malversat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.