ICV veu opacitat del govern en l'anul·lació de la reparcel·lació al Turó de Can Mates

Vista ačria dels terrenys del Turó de Can Mates

Política

Publicat el 1/set/15 per Sergio Morales

ICV-EUiA lamenta que el govern municipal de CiU no hagi informat ni a l'oposició ni a la ciutadania sobre l'anul·lació de la reparcel·lació del Turó de Can Mates, arran d'una sentčncia dictada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). L'ordre judicial també cancel·la el Programa d'Actuació Urbanística (PAU) i el Pla Parcial del Sector Est del Turó de Can Mates - Carretera de Rubí.

Els ecosocialistes expliquen que des que la sentčncia es va fer ferma, el passat 17 de juny, l'equip de govern ha pogut informar-ne en reiterades ocasions. Afegeixen que aquesta resolució del TSJC 's'afegeix a la llista de sentčncies d'urbanisme de l'Ajuntament' i que 'denoten mala praxis'.

La portaveu del grup municipal d'ICV-EUiA, Roser Casamitjana, ha explicat que l'Ajuntament 'no té la suficient transparčncia' a l'hora d'explicar temes transcendentals per a la ciutadania.

Roser Casamitjana

No pensem que l'Ajuntament, en temes transcendentals per a la constitució del municipi, tingui suficient transparčncia per explicar-ho.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



ICV-EUiA recorden sentčncies desfavorables a l'Ajuntament, com l'expropiació d'ADIF, la urbanització de la Costa del Golf i les de Torre Negra.