Conesa envia una carta als treballadors municipals sobre l'actuació policial

Conesa, en una imatge d'arxiu

Política

Publicat el 1/set/15 per Sílvia González

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha adreçat aquest dimarts una carta als treballadors municipals per donar explicacions sobre l'actuació feta per la Guàrdia Civil a l'Ajuntament i la seu de Promusa en el marc del 'cas Petrum', que investiga presumptes comissions il·legals en l'adjudicació d'obra pública. Conesa nega que s'hagi produït cap escorcoll o registre a l'Ajuntament i a Promusa i ha reiterat la seva confiança en l'actuació de l'equip tècnic i els serveis municipals de contractació.

El seu retorn oficial de les vacances d'estiu, l'alcaldessa ha aprofitat per dirigir una carta oberta als treballadors i treballadores de l'Ajuntament en què ha donat compte de l'actuació policial de divendres passat. Conesa ha afegit que l'adjudicació de 2008 va recaure en segona instància sobre Teyco ja que la primera empresa adjudicatària va fer fallida.

L'alcaldessa també explica, tal com va fer davant els mitjans de comunicació, que l'administració local ha ofert la màxima col·laboració als agents policials per esclarir els fets. Conesa acaba la carta demanant als treballadors que 'continuem treballant amb rigor per vetllar per la màxima transparència i integritat en el desenvolupament de les nostres tasques al capdavant de la gestió municipal'.

Pots consultar la carta de l'alcaldessa aquí.