Bernat Gisbert deixa UDC perquè al partit 'no té cabuda l'independentisme'


  • Comparteix:

Gisbert, en la presa de possessió com a vocal

Gisbert, en la presa de possessió com a vocal

El fins ara secretari d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC) a Sant Cugat i vocal de Comunicació, Joventut i Atenció a la Ciutadania a l'EMD de Valldoreix, Bernat Gisbert, ha deixat la militància del partit perquè 'abans hi tenia cabuda l'independentisme i ara no'. Gisbert ha explicat que, de moment, no militarà en cap altra formació política i que seguirà al capdavant de la seva vocalia a l'entitat municipal com a independent.

Gisbert ha admès a Cugat.cat que li entristeix molt deixar el partit, però que, ideològicament, els seus camins 'no coincideixen en res'.

Bernat Gisbert

M'entristeix molt marxar d'UDC, però penso que a nivell ideològic els nostres camins no coincideixen en res.


Gisbert no ha confirmat si hi ha més militants santcugatencs d'UDC que deixin la militància del partit. Amb la baixa de Gisbert al partit democristià, l'única representació d'UDC a l'equip de govern de Valldoreix ara és la de Susanna Herrada (UDC) . Es dóna el cas que Herrada va ingressar al juny a UDC, procedent d'Actuem com a independent, dins la renegociació de les dues formacions en el repartiment de les vocalies per satisfer la demanda dels democristians de tenir una presència 'més equilibrada' a la junta de veïns.

El grup de CiU-Actuem a l'EMD es completa amb el president Josep Puig (Actuem), Xavier Gavaldà i Quim Castelló (CDC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.